Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 1- Taze baharatları ayıklayıp, yıkayın ve kurulayın. 2- Bütünm malzemeleri bir blendere koyup, püre yapın. sosunuz hazırdır. 3- Makarnayı tereyağladıktan sonra üzerine dökün ve karıştırın. Arzu ederseniz tavada ısıtıp, makarnayı ilave edersiniz. 4- Bütün makarnalarda olduğu gibi üzerine ince rendelenmiş mihaliç peyniri ile ağzınıza layık olur sanırım. Gönderen : Emrullah Gümüştaş | gumustase@gmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |