Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI öncelikle sarımsak ve fesleğeni sıvı yağla robot yardımıyla iyice ezin sıvı yoğun kıvam haline getirin. sonra ayrı bi makarna tavasında küçük doğranmş soğanları pembeleşimceye kadar kavurun üzerine çiğ kremayı ve fesleğen sosu ilave edin ve kaynamaya bırakın tuzu ve karabiberini ayarlayın makarna ile karıştırın.servise tabağını koyup çeri domatesleri ile süsleyip konuklarınıza sunun.afiyet olsun Ramazan uçan Gönderen : ramazan uçan | dereli003@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |