Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Küçük bir tencereye yağı koyup kızdırın soğanları ilave edin ve 1 dakika karıştırarak sote yapın. Kırmızı şarabı ilave edip, tamamen kayboluncaya kadar çektirip biber ve domates salçasını ilave edin. Karıştırarak 5 dakika kadar pişin. üstüne soğuk suyu ilave ederek, yeniden kaynayana kadar karıştırın. Kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşde 5 dakika da pişirip altını kapatıp soğutun. Soğumuş olan sosu süzgeçten geçirip kapalı bir cam şişede muhafaza edini. Afiyat Olsun Gönderen : Cüneyt Kartallı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |