Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI İnce kıyılan dereotu yağda birazcık kavrulur, unu ilâve ettikten sonra kavrulmaya devam edilir. Unun yağı emdikten sonra süt, şeker, tuz ve yoğurt ilâve edilir. Sürekli karıştırarak sos kıvamına gelinceye kadar pişirilir. Gönderen : Hale Yaman |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |