Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Soğan rendenin ince tarafıyla rendelendikten sonra sıvı yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. üzerine salça eklenerek bir kaç dakika daha kavrulur. daha sonra rendelenmiş domatesler,tuz ve karabiber eklenir ve üzeri kapakla kapatılır. yaklaşık on dakika kadar domatesler suynu çekene kadar pişirilir. haşlanmış makarna ile karıştırılır. tercihen yanında yoğurt ile servis edilir. Gönderen : Nisa Engin | zeynepnisaengin@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |