Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Haşladığınız yumurtaların kabuklarını soyup yumurtaların sarılarını bir kasenin içerisine koyup iyice ezin. Yumurtaların beyazını çok ince keserek bir kenara koyun. Hardalı yumurta sarısının içerisine karıştırın bir tutam tuz karabiber serperek azar azar zeytinyağını karıştırın sonra tarhun otunu maydanozu ve gebre otunu ekleyip iyice karıştırın. Servis etmeden hemen önce yumurtanın beyazını içerisine karıştırın. Editör Notu : Sebzeli makarnalarla çok güzel oluyor. Gönderen : Gamze Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |