Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI TENCEREYE ÖNCELİKLE YAĞ KONULUR AZCIK KIZDIRILI. İNCE DOĞRANMIŞ BİBERLER İLAVE EDİLİP KIZARTILIR. DOMATES RENDELENİR. DOMATES KOYULUR KALAN MALZEMELER İLAVE EDİLİP KIŞIK ATEŞTE 20 DAKKA PİŞİRİLİR. SOĞUTULUP SOĞUK SERVİS YAPILIR. KAŞAR PEYNİR RENDESİDE SOSUN ÜZERİNE DÖKÜLEBİLİR BİR BAŞKA TAD VERİR. AFİYET OLSUN. Gönderen : GÜLCAN GÜZEL | gulcan.celik@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |