Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 1-MARGARİN ERİTİLİR. 2-SOĞANLAR İSTEĞE GÖRE PİYAZ ŞEKLİNDE ÇEKİLİR.PEMBELEŞİNCEYE KADAR KAVURULUR. 3-UN İLAVE EDİLEREK KAVRULUR. 4- KREMA İLAVE EDİLEREK HAFİF PİŞİRİLİRKEN İNCE ÇEKİLMİŞ MAYDANOZ,TUZ VE KARABİBER İLAVE EDİLİR. 5-İSTENİLEN KIVAMA GÖRE SU İLAVE EDİLEREK ÖNCEDEN PİŞİRİLMİŞ MAKARNAMIZLA İYİCE KARIŞTIRARAK SICAK SERVİS YAPILIR. İSTEĞE GÖRE KREMASIZ YADA MANTAR İLAVESİ İLE DE YAPILABİLİR. Gönderen : FATİH AYSU | fthaysu9741@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |