Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Saç tavada yağ kızdıktan sonra soğan ve domates kavrulur, ardından dilim mantar ilave edilir. Kıvama geldikten sonra kısık ateşte fincandaki toz şeker ve ilave edilir. Tutmaması için spatula ile sürekli karıştırılarak bir kaç dakika daha pişirilir. Editör notu: Meksika mutfağındaki acımı tatlımı olduğu belli olmayan mayhoş soslar gibi tadı var. pek tutmadım. Gönderen : Rabia Özdemir | rabiaa at gmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |