Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Sebzelerimizi küp küp doğrarız ve tenceremizin içine koyarız. üzerine az sıvı yağımızı ekleyip yaklaşık 2 d.k soteleriz. Daha sonra domates suyunu , luicina (acı sos) ve tuzunu da verdikten sonra kaynamaya bırakırız. Kaynayıp kendini (az) çektikten sonra soğutmaya bırakırız. En son içine zaten pişmiş konserver halinde olan mexican fasulyeyide ilave ederiz. afiyet olsun.... Gönderen : Hakan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |