Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tereyağı tavada eritilir, üstüne istediğiniz derişimde salça koyulur, hafif karıştırılması sağlanır üstüne, biraz su konulur tahta kaşıkla istediğiniz kıvama gelene kadar karıştırılır. Hafif fokurdamaya başlayınca ise baharat ilave edilir ve yine biraz karıştırılır . makarnanın üzerine dilediğiniz şekilde servise sunulur.. Gönderen : Damla ÖZ | d_s_o_156@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |