Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI bir tavada ilk önce margarini eritmek üzere diğer malzemeleri koyun daha sonra yaptığımız harcı ufak bir tencereye dökün. Rioja şarabını ve suyu miktarınca koyun suyunu çekince ocaktan alın ve makarnanın üstüne fesleğenler eşliğinde sunum yapın. ~~ Afiyet bal şeker olsun ~~ Gönderen : Alle Selin Jevas |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |