Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Eritilmiş tereyağının içine krema ve sütü ekleyelim. Rendelenmiş rokfor peynirini de hemen katalım ve 5-6 dakika sos hafifçe koyulaşana kadar ocakta tutalım. Sonra da bu sosu süzdürülmüş ancak yağda çevirilmemiş, sıcak makarnayla karıştırıp servis yapamanızı öneririm. Gönderen : İrfan Uygur |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |