Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Öncelikle salyangozumuz,kurbağa bacağımız ve rosebreefimizi düdüklü tencere de kaynatınız. Düdüklü tencere burda en önemli noktadır, çünkü bu sayede salyangozumuzun besin değeri kaybolmaz. Daha sonra sarımsaklarımızı havan da akıllanana kadar dövünüz. Tuz serpmeyi ihmal etmeyiniz. Bilakis gözü yanan sarımsak daha kolay akıllanacaktır. Domates ve sivri biberimizi küçük kutucuklar şeklinde doğrayınız ve akıllanan sarımsakla karıştırarak eritmiş olduğunuz margarinle şöleeeee biii çeviriniz. Daha sonra bütün malzemelerinizi bir kaba toplanıyınız ki besin değeri tavan yapsın. Daha sonra yukarıda belirttiğimiz bütün baharatları katınız ve pişirdiğiniz makarnacıkların üzerine serpiştirerekten afiyetle yiyiniz ve yerken de beni anınız Gönderen : hatice kuku | haticekuku@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |