Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Bir tencereye tereyağıyla zeytinyağını rendelenmiş soğanla birlikte koyun . Karıştırarak soğanı kavurun ve küçük doğranmış bir havuçla, incecik kıyılmış kereviz sapını katın. Birkaç defa karıştırdıktan sonra, küçük doğranmış domatesleri katın. Tuzlayıp biberledikten sonra tencerenin kapağını kapatın ve bir saat kadar pişirin. Gönderen : Selvinaz Doğan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |