Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI salçayı makarna suyunu ve zeytin yağını bir çırpıcı ile karıştırın,isterseniz biraz daha yağ koyun sonra bir küçük boy tavaya dökün,hafif fokurdamaya ve kokusunu salmaya başladığında baharatları koyun 2 dakika gibi kısa bir süre orta ateşte karıştırın enson servis ederken üstüne biras parmesan veya eski kaçar peyniri ile birlikte kıyılmıs maydonozları ekleyin AFİYET OLSUN Gönderen : Atakan sel | kurtakan@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |