Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI soğanları ince kıyıp sıvı yağda kavurun,salçayı eriterek devam edin,1 su bardağı su ekleyin,su kaynadıktan sonra baharatları ekleyin ve sos suyunu çekene kadar kısık ateşte kaynamaya devam etsin,suyunu çekince arzu ettiğiniz kadar makarnanın üzerine servis edin.. Gönderen : mahmut can | gravition1907@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |