Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Soğanları kaynar suda 2-3 dk haşlayın ve iyice süzün. Derin bir tavada margarini eritin. Soğanları ekleyip, kısık ateşte renk aldırmadan kavurun. Ateşi kısın. Beşamel sosu ilave edip, iyice karıştırın. Tuz ve karabiberini ilave edin. Sosun üzerini kapatıp fırında 1 saat pişirin. İnce bir süzgeçten geçirip, süzün ve temiz bir kaba boşaltın. Tekrar ısıtıp kremayı katıp karıştırın ve servise sunun. Gönderen : Hale Tursak |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |