Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Eti polifron tavada az su ekleyerek kavurup yarı pişmiş hale getirin. Tüm malzemeyi bir kabın içine koyup yağı eriyene kadar karıştırın, daha sonra kısık ateşte sosu kaynamaya bırakın. Beş on dakika kaynadıktan sonra sosa eti ilave edin. üç dört dakka daha pişirip soğumaya bırakın. Gönderen : Murathan Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |