Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yağı ocağa alıp kızması beklenir kızdıktan sonra Yeşil soğan güzelce kavrulur ardından diğer malzemelerde eklenir ve sıcak olarak makarnanın üzerine servis yapılır. Editör notu: Denedim enfes gerçekten. teşekkürler Bahar. Gönderen : Bahar SAYIT | bahar_sayit@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |