Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI soğan çok ince kıyılır yağda kavrulur hafif pembeleşince mercimek ve tuz karabiber eklenir hafif ateşte 10 dk çevrilir ve alınır haşlanmış makarnanın üstüne dökülür arzuya göre sarımsaklı yoğurtda servise eklenebilir. afiyet olsun! Gönderen : çiğdem dimen yıldırım | cdimenyildirim@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |