Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI tencere içerisinde erittiğiniz yağda sarımsakları çok hafif kavurun.(rengi değişmesin!!)içine doğradığınız mantarları ve küçük küçük doğradığınız tavuk parçalarını atın ve kavurun.malzemeler piştikten sonra hazır mantar çorbasını üzerine boşaltın ve ağır ağır sütü ekleyerek katı sos kıvamına getirin ve bir süre kaynasın(katılaştıkça süt ilave edin).kaynamaya başlayınca içine istediğiniz kadar fesleğen atın.sıcak servis edin,afiyet olsun:) not:benim kendi tarifim olup,şimdiye kadar yiyen herkes tarafından çok beğenildi:) Gönderen : sevcan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |