Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI yağ bir tavada kızdırılır. üzerine doğranmış biber ve sarımsaklar atılır. bunlar biraz kavrulduktan sonra üzerine küp küp doğranmış domatesler atılır. en son salça koyulup yağ kızardığında haşlanmış makarna servis tabağına alınır ve sos üzerine dökülür. NOT: eğer istenirse makarna servis edilmeden hemen önce üzerine kaşar peyniri rendelenebilir. Gönderen : hazal mengüaslan | hazal196@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |