Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI salam ve zeytin doğranır. zeytinlerin halka halka olması önerilir. biberler ocakta hafif közlenir. kabukları soyularak küp küp doğranır nane ve kekik biberlere ilave edilir göz kararı zeytinlere ve salama yeternce mayonez konulur ve hepsi karıştırılarak makarnanın üzerine dökülür. afiyet olsun. Gönderen : ferhat kaya | turc35tr@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |