Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI ilkönce tereyağı ve sıvı koyulup salça ile kavrulurur.sonra biber mantar patlican kabak, koyulup 7 dk ksık ateşte kavrulur.4 adet rendelenmiş domatesler içine atılır.sonra sarımsak maydonozlar eklenip,en son tuz karabiber kimyon atılır. Gönderen : Seda Açık | kartanesi__seda@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |